Zoetermeer,
13
november
2014
|
00:05
Europe/Amsterdam

Stem op de Jekko als Enlightenment of the Year

Wecycle is met de Jekko verkozen tot finalist in de verkiezing Enlightenmentz of the Year 2014. In deze verkiezing zoekt platform Duurzaam Geproduceerd naarduurzame en innovatieve initiatieven.

De verkiezing bestaat uit drie categorieën: Process, Product en Social. Met inzamelbox Jekko dingt Wecycle mee naar de prijs in de categorie Social Enlightenmentz. Dit zijn initiatieven die een verandering te weeg brengen op het gebied van duurzaamheid. En zich inzetten in voor een duurzamere samenleving.

Stem op de Jekko via deze website

Consumenten kunnen met Jekko hun klein e-waste gemakkelijk op één plek bewaren om vervolgens gescheiden in te leveren. Daarna worden de apparaten en spaarlampen optimaal gerecycled via Wecycle. 

Door recycling blijven grondstoffen behouden voor de toekomst. Schadelijke stoffen worden verwijderd en komen niet in het milieu terecht. Wecycle laat apparaten voor minimaal 80 procent recyclen, spaarlampen zelfs voor meer dan 90 procent.

De Jekko wordt gratis uitgedeeld bij winkels, gemeenten, scholen en beurzen. Daarnaast is hij tegen verzendkosten te bestellen op de website van Wecycle.

Stem op de Jekko via deze website